Skip to main content

Verschillende soorten en kleuren

Niet voor niks kiezen zowel particulieren als interieurarchitecten voor B:hard. Voor de kwaliteit, de natuur, maar ook voor het design. Vind de perfecte kleur en stijl voor jouw houten vloer, die meestal uit voorraad geleverd kan worden.

B:hard parket kan je verkrijgen in verschillende soorten en kleuren. Style, character, crack en sommige kan je ook in visgraat parket kopen. Een groot deel van onze collectie parketvloeren zijn verkrijgbaar in een breedte van zowel 223mm als 283mm, ontdek inde producteigenschappen in welke maat de houten parketvloer beschikbaar is.

Style

Rustige en elegante sortering bijna geheel zonder noesten, hier en daar een pitje toegestaan.
Helemaal spintvrij, geringe kleurschakeringen, waardoor een zeer rustig uiterlijk.

Natuur

Calcit

Topaz

Diamant

Walnoot

Saphir

Cotton White

Charakter

Levendige sortering, met een moderne, rustieke uitstraling.
Natuurlijke kleurverschillen in verschillende vormen zijn toegestaan.

Natuur

Calcit

Kristall

Diamant

Cotton White

Granat

Used saphir

Broncé

Walnoot

Crack

Levendige sortering met scheuren en barsten met doorleefde uitstraling.
Donkere plaatsen met onregelmatige look en omvang zorgen voor een versleten uiterlijk.

Natuur

Granat

Saphir

Kristall

Visgraat

Een authentiek legpatroon dat al eeuwen meegaat, maar nog steeds zeer populair is.
Visgraat parket van B:hard met een rustige en elegante sortering, kies uit 4 verschillende kleuren.

Natuur

Cotton White

Saphir

Diamant

Onze soorten houten vloeren

De collectie houten vloeren van B:hard heeft 3 verschillende stijlen. Style, Karakter en Crack. En 4 kleursoorten van Style zijn ook verkrijgen in visgraat parket. Ontdek het hier.

Elegant

Wil je een rustige en elegante parketvloer? Dan zijn de houten vloeren van onze ‘style’ collectie de perfecte match voor jouw interieur. Het oppervlak is gemaakt van eerste keus eikenhout, zonder te veel oneffenheden.

Natuurlijke look

Laat de natuur in jouw interieur toe met de ‘Charakter‘ collectie van B:hard. Een levendige parketvloer, met een moderne uitstraling. Natuurlijke kleurverschillen laten je zien dat het écht hout is.

Doorleefd, maar trendy

Met de ‘crack‘ parketvloer collectie, geef je de houten vloer in jouw interieur een doorleefde look. Het is een levendig parket met scheuren en barsten, donkere plaatsen en onregelmatigheden.

Authentiek legpatroon

Als er één soort parket is dat al eeuwenlang meegaat, is het visgraat parket. Vroeger lag het in kastelen, maar vandaag wordt het als een authentieke vloer gebruikt in velen interieurs. Het speciale aan deze houten vloer zijn de kleinere houten planken en het legpatroon.

Olie of mat gelakt

Bij de meeste van onze parketvloeren kan je kiezen tussen 2 toplagen: olie of matte lak. Olie heeft ook nog eens 2 soorten, op sommige ligt er natuurolie en op andere kleurolie. Welke toplaag past het best in jullie interieur? Vraag daarvoor raad aan een expert.

Overtuigd van B:Hard?

Contacteer ons