Adres- en contact

Venderstraat 5B
3640 Kinrooi
België

[email protected]
+32 89 70 16 62

Title Image

Architecten

ben jij een architect
met een hart voor hout?

Dan ben je bij B:hard aan het juiste adres. We zijn misschien niet de enige die je wil overtuigen van een product. Maar ik hout eraan je hier toch graag te informeren over onze vloeren. Want wij zijn op zoek naar architecten. Niet zomaar architecten maar eerder ‘partners in wood’. Gevoed door onze gezamelijke liefde voor kwaliteit van de bovenste plank én een hart voor de natuur.

Burgio vino é gastronomia – Houthalen-Helchteren

Woning – Oudsbergen

Voel je een
wederzijdse klik?

Lees dan zeker verder want ik schaaf je kennis over onze vloeren graag kort bij. Met zachte argumenten en keiharde bewijzen. En de twee voeten áltijd op de grond. Of nóg beter: op het allerbeste hout. B:hard combineert eeuwenoude traditie met innovatieve technologie en passioneel ondernemerschap. Zo bouwen we mee aan een duurzame wereld waarin respect voor de natuur en comfortabel wonen hand in hand gaan.

Perfect met vloerverwarming

sterk parket

3x harder dan
massief parket

UNIEK DESIGN

ecologisch

ECOLOGISCH

Timmer jij mee aan die weg? Ik zet alle voordelen van B:hard graag voor je op een rij:

B:STRONG

Het sterkste hout ter wereld. Drie keer harder dan massief eikenhout en daardoor extreem resistent tegen krassen, inkervingen en vlekken.

B:SAFE

Onze vloeren spelen in de hoogste brandveiligheidsklasse. Ook bij langdurige blootstelling aan water blijven de structuur, kleur en pasvorm behouden.

B:SMART

Dankzij hun beperkte dikte van 11 mm laten de planken makkelijk warmte door en zijn ze als geen ander geschikt voor de combinatie met vloerverwarming.

B:NATURAL

B:hard is hout pur sang. Een 100% natuurlijk product. Elke vloer is anders. Getekend door het leven en gevormd door moeder aarde.

B:ECOLOGICAL

Elk stuk hout is afkomstig van duurzaam beheerde bossen. We halen twintig keer meer oppervlak uit 1 m³ boomstam. Restanten worden maximaal gerecycleerd.

Kortom: B:hard
is een sterk merk.

In élke betekenis van het woord. Vraag het gerust aan onze klanten. Of laat je inspireren door onze projecten voor zowel particulieren als professionals. Krijg je steeds meer tekenen van planken-koorts? Wil je de pasklare mogelijkheden voor jouw project bespreken? Of ben je gewoon ‘B:nieuwd’ naar meer? Neem dan hier contact op. Of vraag hier je kleurstaal aan.

Terland I restaurant Center Parcs – Dilsen-Stokkem

“Vriendschap en ondernemen gaat niet samen, zeggen ze. Wij geloven van wel. Net door onze hechte band en gezamenlijke liefde voor hout ontstond iets unieks.”

“Zóveel voordelen ten opzichte van traditioneel parket. En toch vertaalt zich dat niet in een hoger prijskaartje. Integendeel. B:hard is goedkoper dan andere houten vloeren.”

“Bij elk van onze familiebedrijven ging kennis van generatie op generatie. En blenden we die expertise met nieuwe technologieën. Zo bouwen we met eeuwenoude tradities aan een betere toekomst.”

Vraag je gratis staal aan

Afspraak maken