Skip to main content

ben jij een architect
met een hart voor hout?

Dan ben je bij B:hard aan het juiste adres. We zijn misschien niet de enige die je wil overtuigen van een product. Maar ik hout eraan je hier toch graag te informeren over onze vloeren. Want wij zijn op zoek naar architecten. Niet zomaar architecten maar eerder ‘partners in wood’. Gevoed door onze gezamelijke liefde voor kwaliteit van de bovenste plank én een hart voor de natuur.

Voel je een wederzijdse klik?

Lees dan zeker verder want ik schaaf je kennis over onze vloeren graag kort bij. Met zachte argumenten en keiharde bewijzen. En de twee voeten áltijd op de grond. Of nóg beter: op het allerbeste hout. B:hard combineert eeuwenoude traditie met innovatieve technologie en passioneel ondernemerschap. Zo bouwen we mee aan een duurzame wereld waarin respect voor de natuur en comfortabel wonen hand in hand gaan.

B:hard is een sterk merk

In élke betekenis van het woord. Vraag het gerust aan onze klanten. Of laat je inspireren door onze projecten voor zowel particulieren als professionals. Krijg je steeds meer tekenen van planken-koorts? Wil je de pasklare mogelijkheden voor jouw project bespreken? Of ben je gewoon ‘B:nieuwd’ naar meer? Neem dan hier contact op. Of vraag hier je kleurstaal aan.

Overtuigd van B:Hard?

Contacteer ons