Adres- en contact

Venderstraat 5B
3640 Kinrooi
België

[email protected]
+32 89 70 16 62

Title Image

Ecologisch

Ecologische vloer van B:hard

B:hard heeft een hart voor de natuur, en voor hout. Het is 100% echt hout, maar gebruikt minder bomen dan traditionele parketvloeren. Dat noem je pas een ecologische houten vloer. Het is ook een perfecte parketvloer voor op vloerverwarming. Dit zorgt ervoor dat je niet enkel jouw eigen uitstoot kan verminderen, maar ook besparen op jouw eigen energie rekening!

Ecologsch parket
10x meer parket per boom

10x meer parket
per boom

certificaat

Voldoet aan
strenge normen

eco-institut

Eco-institut
Certificaat

ISO-14001

ISO14001
certificaat

parket lagen

10x meer parket

uit één boom

Ecologie op zijn best. Dankzij het gebruik van fineer halen we 10 keer meer parket uit 1 boom tegenover traditioneel parket. Naast deze innovatieve techniek, recycleren we de resten van de boom ook maximaal.

Fineerparket is een parket met meerdere lagen, dat zorgt ervoor dat het parket de voordelen heeft van een laminaatvloer maar ze combineert met het unieke design van echt hout.

B:STRONG

Het sterkste en meest slijtvaste hout ter wereld. Drie keer harder dan massief eikenhout en daardoor extreem resistent tegen krassen, inkervingen en vlekken. Rode wijn trekt bleek weg en mayonaise, mosterd en gebakken spek krijgen hun vet. Zelfs je huisdier bijt er zijn tanden op stuk.

B:SAFE

Onze vloeren spelen in de hoogste brandveiligheidsklasse. Ook water dribbelen we met gemak. Zelfs na langdurige blootstelling aan grote hoeveelheden blijven de structuur, kleur en pasvorm behouden. Slippertjes zijn voorgoed verleden tijd dankzij het hoge gripvermogen.

B:SMART

Met hun beperkte dikte van 11 mm én een speciale composiet drager laten de planken makkelijk warmte door. Daardoor zijn ze als geen ander geschikt voor de combinatie met vloerverwarming. Je oude tegels opbreken? Bespaar je de moeite én het risico op schade! Onze parketvloeren leg je er makkelijk bovenop.

B:NATURAL

B:hard is hout pur sang. Een 100% natuurlijk product. Elke vloer is anders. Getekend door het leven en gevormd door moeder aarde. Het geeft je woning of professionele omgeving een heel eigen karakter. Een uniek stukje robuuste natuur, van jou alleen. Kamerbrede kracht voor warm wooncomfort.

B:ECOLOGICAL

Dankzij een uitzonderlijk procedé halen we twintig keer meer vloeroppervlak uit 1 m³ boomstam. Wat dan nog overblijft wordt maximaal gerecycleerd. Elk stuk hout is afkomstig van lokale bossen die op een duurzame manier worden verzorgd en beheerd. Kortom: B:hard hout van de natuur!

Overtuigd van B:hard?

Bestel het hier!

Ben jij helemaal verkocht voor de ecologische en duurzame parketvloer van B:hard? Vind dan een dealer bij jou in de buurt en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Heb je nog vragen? Stel ze aan een B:hard expert via onderstaand contactformulier.

Ecologische parketvloer

Vind een dealer

      Vragen? Laat een bericht achter

      Afspraak maken