Skip to main content

Duurzaam parket
van B:hard

B:hard heeft een lange levensduur door extreem hoge slijtvastigheid. Het parket gaat lang mee, en kan dus ook tegen een stootje. Zo hoef je je geen zorgen te maken over krassen of vochtproblemen. B:hard is krasbestendig en waterdicht. Maak je dus nooit meer zorgen over slijtageplekken.

Hoe zit de meest duurzame parketvloer in elkaar? Dat kan je in de video hierlangs bekijken.

Sterk parket

Lange levensduur

Vlek- en krasbestendig

Ecologisch

3x harder dan
massief parket

Dat komt door de Woodura®-oppervlaktetechnologie, het versmelten van een dunne plaat hout op een houtvezelkern door middel van een poedermixlaag. Het resultaat is een echt houten oppervlak, maar dan sterker. Met een hardheid van 81,83 Newton/mm2, kan een B:hard parketvloer tegen een stootje.

parket lagen

Huisdieren op parket? Geen probleem!

Een B:hard parketvloer is zeer krasbestendig én waterdicht. Zo kan uw geliefde hond of kat rondlopen zonder schade aan te richten, ook niet op lang termijn.

Maar het parket is ook voor ander intensief gebruik beschermt, zoals de kleine ongelukjes. Knoeien met rode wijn, olijfolie of voeding? B:hard is waterdicht en zorgt ervoor dat het oppervlak er prima uit blijft zien.

Kies voor kwaliteit en de natuur

Het certificaat ‘Iso 14001’ is de standaard voor milieu managementsystemen. Het kijkt naar alle milieuaspecten in alle fasen van de levenscyclus van het product. Hierdoor toont B:Hard aan dat ze aan alle eisen van de norm voldoen.

Door het ‘eco-insitut’ kwaliteitslabel voldoet B:hard aan de strengste eisen op het gebied van verontreinigende stoffen en emissies volgens de laatste stand van onderzoek en wetenschap.

B:hard parket bevind zich in de hoogste brandveiligheidsklasse, BFL-S1 om precies te zijn. Zo kan je op jouw beide oren slapen, voel je je veiliger en is jouw parket ook bestand tegen de normen van de toekomst.

Overtuigd van B:Hard?

Contacteer ons