Adres- en contact

Venderstraat 5B
3640 Kinrooi
België

[email protected]
+32 89 70 16 62

Title Image

Duurzaam

Duurzaam parket
van B:hard

B:hard heeft een lange levensduur door extreem hoge slijtvastigheid. Het parket gaat lang mee, en kan dus ook tegen een stootje. Zo hoef je je geen zorgen te maken over krassen of vochtproblemen. B:hard is krasbestendig en waterdicht. Maak je dus nooit meer zorgen over slijtageplekken.

Hoe zit de meest duurzame parketvloer in elkaar? Dat kan je in de video hierlangs bekijken.

sterk parket

Sterk parket

Lange levensduur

Lange levensduur

vlek en krasbestendig

Vlek -en krasbestendig

ecologisch

Ecologisch

harde parket

3x harder dan
massief parket

Dat komt door de Woodura®-oppervlaktetechnologie, het versmelten van een dunne plaat hout op een houtvezelkern door middel van een poedermixlaag. Het resultaat is een echt houten oppervlak, maar dan sterker. Met een hardheid van 81,83 Newton/mm2, kan een B:hard parketvloer tegen een stootje.

B:STRONG

Het sterkste en meest slijtvaste hout ter wereld. Drie keer harder dan massief eikenhout en daardoor extreem resistent tegen krassen, inkervingen en vlekken. Rode wijn trekt bleek weg en mayonaise, mosterd en gebakken spek krijgen hun vet. Zelfs je huisdier bijt er zijn tanden op stuk.

B:SAFE

Onze vloeren spelen in de hoogste brandveiligheidsklasse. Ook water dribbelen we met gemak. Zelfs na langdurige blootstelling aan grote hoeveelheden blijven de structuur, kleur en pasvorm behouden. Slippertjes zijn voorgoed verleden tijd dankzij het hoge gripvermogen.

B:SMART

Met hun beperkte dikte van 11 mm én een speciale compositek drager laten de planken makkelijk warmte door. Daardoor zijn ze als geen ander geschikt voor de combinatie met vloerverwarming. Je oude tegels opbreken? Bespaar je de moeite én het risico op schade! Onze parketvloeren leg je er makkelijk bovenop.

B:NATURAL

B:hard is hout pur sang. Een 100% natuurlijk product. Elke vloer is anders. Getekend door het leven en gevormd door moeder aarde. Het geeft je woning of professionele omgeving een heel eigen karakter. Een uniek stukje robuuste natuur, van jou alleen. Kamerbrede kracht voor warm wooncomfort.

B:ECOLOGICAL

Dankzij een uitzonderlijk procedé halen we 10 keer meer vloeroppervlak uit 1 m³ boomstam. Wat dan nog overblijft wordt maximaal gerecycleerd. Elk stuk hout is afkomstig van lokale bossen die op een duurzame manier worden verzorgd en beheerd. Kortom: B:hard hout van de natuur!

Huisdieren op parket? Geen probleem

Een B:hard parketvloer is zeer krasbestendig én waterdicht. Zo kan uw geliefde hond of kat rondlopen zonder schade aan te richten, ook niet op lang termijn.

Maar het parket is ook voor ander intensief gebruik beschermt, zoals de kleine ongelukjes. Knoeien met rode wijn, olijfolie of voeding? B:hard is waterdicht en zorgt ervoor dat het oppervlak er prima uit blijft zien.

Certificaten

kies voor kwaliteit
En de natuur

Het certificaat ‘Iso 14001’ is de standaard voor milieu managementsystemen. Het kijkt naar alle milieuaspecten in alle fasen van de levenscyclus van het product. Hierdoor toont B:Hard aan dat ze aan alle eisen van de norm voldoen.

Door het ‘eco-insitut’ kwaliteitslabel voldoet B:hard aan de strengste eisen op het gebied van verontreinigende stoffen en emissies volgens de laatste stand van onderzoek en wetenschap.

B:hard parket bevind zich in de hoogste brandveiligheidsklasse, BFL-S1 om precies te zijn. Zo kan je op jouw beide oren slapen, voel je je veiliger en is jouw parket ook bestand tegen de normen van de toekomst.

Overtuigd van B:hard?

Vind een dealer

      Vragen? Laat een bericht achter

      Afspraak maken