Adres- en contact

Venderstraat 5B
3640 Kinrooi
België

[email protected]
+32 89 70 16 62

Title Image

Visgraat

Eiken visgraat parket

Als er één soort parket is dat al eeuwenlang meegaat, is het het eiken visgraat parket. Vroeger lag het in kastelen, en vandaag wordt nog steeds als een authentieke vloer gebruikt in vele gezellige interieurs. Het speciale aan deze eiken vloer zijn de kleinere houten planken en het unieke legpatroon.

Eiken visgraat parket

Eiken visgraat
parket

10x meer parket per boom

10x meer parket
uit één boom

Lange levensduur

Lange levensduur

Perfect met vloerverwarming

Visgraat parket vloerverwarming

Visgraat parket scoort (minstens) even goed als een keramische tegel, met een warmtedoorlaatbaarheid 0,061 kw/m². En dat is heel uitzonderlijk voor een eiken parketvloer. Zo wordt de ruimte waarin het visgraat parket ligt sneller verwarmt, gebruik je minder energie als bij andere traditionele parketvloeren en bespaar je op jouw energierekening. Dat allemaal dankzij de innoverende technologie van B:hard.

B:hard is ideaal voor vloerverwarming.

B:STRONG

Het sterkste en meest slijtvaste hout ter wereld. Drie keer harder dan massief eikenhout en daardoor extreem resistent tegen krassen, inkervingen en vlekken. Rode wijn trekt bleek weg en mayonaise, mosterd en gebakken spek krijgen hun vet. Zelfs je huisdier bijt er zijn tanden op stuk.

B:SAFE

Onze vloeren spelen in de hoogste brandveiligheidsklasse. Ook water dribbelen we met gemak. Zelfs na langdurige blootstelling aan grote hoeveelheden blijven de structuur, kleur en pasvorm behouden. Slippertjes zijn voorgoed verleden tijd dankzij het hoge gripvermogen.

B:SMART

Met hun beperkte dikte van 11 mm én een speciale composiet drager laten de planken makkelijk warmte door. Daardoor zijn ze als geen ander geschikt voor de combinatie met vloerverwarming. Je oude tegels opbreken? Bespaar je de moeite én het risico op schade! Onze parketvloeren leg je er makkelijk bovenop.

B:NATURAL

B:hard is hout pur sang. Een 100% natuurlijk product. Elke vloer is anders. Getekend door het leven en gevormd door moeder aarde. Het geeft je woning of professionele omgeving een heel eigen karakter. Een uniek stukje robuuste natuur, van jou alleen. Kamerbrede kracht voor warm wooncomfort.

B:ECOLOGICAL

Dankzij een uitzonderlijk procedé halen we twintig keer meer vloeroppervlak uit 1 m³ boomstam. Wat dan nog overblijft wordt maximaal gerecycleerd. Elk stuk hout is afkomstig van lokale bossen die op een duurzame manier worden verzorgd en beheerd. Kortom: B:hard hout van de natuur!

Visgraat parket prijs
en kleuren

Bij B:hard verkopen we momenteel 4 kleuren eiken visgraat parket. Natuur, Diamant, Saphir en Cotton White. Deze hebben allemaal een elegante en rustige uitstraling, ideaal voor jouw interieur cosy te maken met een visgraat parketvloer.

Ontdek de prijs voor jouw visgraat parket van B:hard door een dealer in jouw buurt te contacteren.

Visgraat parketvloer

Overtuigd van B:hard?

Vind een dealer

      Vragen? Laat een bericht achter

      Afspraak maken