Adres- en contact

Venderstraat 5B
3640 Kinrooi
België

[email protected]
+32 89 70 16 62

Title Image

Vloerverwarming

De ideale parket op vloerverwarming

Een hart voor de natuur, voor hout en uw energierekening. Bespaar op jouw energierekening dankzij de zeer goede warmtedoorlaatbaarheid van B:hard, en bespaar ook op jouw eigen uitstoot.

B:hard is fineer of meerlagig parket. Door deze techniek laat het niet enkel beter de warmte door, maar is het een harder parket en beter bestand tegen temperatuur -en vochtverschillen. Hierdoor zal het parket langer meegaan en niet kromtrekken of scheuren.

Perfect met vloerverwarming

Lange levensduur

Lange levensduur

Meerlagen parket

Meerlagen parket

Bestand tegen temperatuurverschillen

Bestand tegen temperatuurverschillen

Even warm als een keramische tegel

Met een warmtedoorlaatbaarheid 0,061 kw/m² scoort B:hard (minstens) evengoed als een keramische tegel. En dat is uitzonderlijk voor een parketvloer. Zo geniet je van een warm gezellig interieur dankzij de parketvloer, maar ook van warmte aan een kleinere prijs.

B:STRONG

Het sterkste en meest slijtvaste hout ter wereld. Drie keer harder dan massief eikenhout en daardoor extreem resistent tegen krassen, inkervingen en vlekken. Rode wijn trekt bleek weg en mayonaise, mosterd en gebakken spek krijgen hun vet. Zelfs je huisdier bijt er zijn tanden op stuk.

B:SAFE

Onze vloeren spelen in de hoogste brandveiligheidsklasse. Ook water dribbelen we met gemak. Zelfs na langdurige blootstelling aan grote hoeveelheden blijven de structuur, kleur en pasvorm behouden. Slippertjes zijn voorgoed verleden tijd dankzij het hoge gripvermogen.

B:SMART

Met hun beperkte dikte van 11 mm én een speciale composiet drager laten de planken makkelijk warmte door. Daardoor zijn ze als geen ander geschikt voor de combinatie met vloerverwarming. Je oude tegels opbreken? Bespaar je de moeite én het risico op schade! Onze parketvloeren leg je er makkelijk bovenop.

B:NATURAL

B:hard is hout pur sang. Een 100% natuurlijk product. Elke vloer is anders. Getekend door het leven en gevormd door moeder aarde. Het geeft je woning of professionele omgeving een heel eigen karakter. Een uniek stukje robuuste natuur, van jou alleen. Kamerbrede kracht voor warm wooncomfort.

B:ECOLOGICAL

Dankzij een uitzonderlijk procedé halen we twintig keer meer vloeroppervlak uit 1 m³ boomstam. Wat dan nog overblijft wordt maximaal gerecycleerd. Elk stuk hout is afkomstig van lokale bossen die op een duurzame manier worden verzorgd en beheerd. Kortom: B:hard hout van de natuur!

Visgraat parket op vloerverwarming

Alle soorten parket van B:hard zijn perfect voor te plaatsen op vloerverwarming, elke soort heeft ook dezelfde warmtedoorlaatbaarheid. Visgraat parket is zeer herkenbaar aan zijn legpatroon. Interieur specialisten kiezen speciaal voor visgraat parket omdat het authenticiteit uitstraalt.

B-nieuwd naar onze visgraat collectie?

Overtuigd van B:hard?

Vind een dealer

      Vragen? Laat een bericht achter

      Afspraak maken