Adres- en contact

Venderstraat 5B
3640 Kinrooi
België

[email protected]
+32 89 70 16 62

Title Image

Waarom B:hard

WAAROM B:HARD?

TO BE OR NOT TO B:HARD

Dat is geen vraag, eerder een fundamenteel verschil. Want bij B:hard maken we ons sterk dat we beter scoren dan klassiek parket. Op élk terrein. Toegegeven: dit is een verkooppraatje. En ja, het klinkt misschien wat houtaine. Maar we maken onze woorden hard. En vegen de vloer aan met intensief gebruik en extreme omstandigheden.

Perfect met vloerverwarming

OERSTERK

UNIEK DESIGN

ECOLOGISCH

B:STRONG

Het sterkste en meest slijtvaste hout ter wereld. Drie keer harder dan massief eikenhout en daardoor extreem resistent tegen krassen, inkervingen en vlekken. Rode wijn trekt bleek weg en mayonaise, mosterd en gebakken spek krijgen hun vet. Zelfs je huisdier bijt er zijn tanden op stuk.

B:SAFE

Onze vloeren spelen in de hoogste brandveiligheidsklasse. Ook water dribbelen we met gemak. Zelfs na langdurige blootstelling aan grote hoeveelheden blijven de structuur, kleur en pasvorm behouden. Slippertjes zijn voorgoed verleden tijd dankzij het hoge gripvermogen.

B:SMART

Met hun beperkte dikte van 11 mm én een speciale composiet drager laten de planken makkelijk warmte door. Daardoor zijn ze als geen ander geschikt voor de combinatie met vloerverwarming. Je oude tegels opbreken? Bespaar je de moeite én het risico op schade! Onze parketvloeren leg je er makkelijk bovenop.

B:NATURAL

B:hard is hout pur sang. Een 100% natuurlijk product. Elke vloer is anders. Getekend door het leven en gevormd door moeder aarde. Het geeft je woning of professionele omgeving een heel eigen karakter. Een uniek stukje robuuste natuur, van jou alleen. Kamerbrede kracht voor warm wooncomfort.

B:ECOLOGICAL

Dankzij een uitzonderlijk procedé halen we twintig keer meer vloeroppervlak uit 1 m³ boomstam. Wat dan nog overblijft wordt maximaal gerecycleerd. Elk stuk hout is afkomstig van lokale bossen die op een duurzame manier worden verzorgd en beheerd. Kortom: B:hard hout van de natuur!

Perfect match met vloerverwarming

0,061 kw/m². Dát is de warmtedoorlaatbaarheid van B:hard. Ook wel de rc-waarde. Hoe lager het getal, hoe meer warmte je vloer doorlaat. Met deze score doet ons parket het (minstens) evengoed als een keramische tegel. En dubbel zo goed dan eender welke andere houten vloer ter wereld. Ongeziene technische prestaties dankzij zes jaar uitvoerig onderzoek.

B-nieuwd naar het uitgebreide gamma?

“Vriendschap en ondernemen gaat niet samen, zeggen ze. Wij geloven van wel. Net door onze hechte band en gezamenlijke liefde voor hout ontstond iets unieks.”

“Zóveel voordelen ten opzichte van traditioneel parket. En toch vertaalt zich dat niet in een hoger prijskaartje. Integendeel. B:hard is goedkoper dan andere houten vloeren.”

“Bij elk van onze familiebedrijven ging kennis van generatie op generatie. En blenden we die expertise met nieuwe technologieën. Zo bouwen we met eeuwenoude tradities aan een betere toekomst.”

Neem contact op