Adres- en contact

Venderstraat 5B
3640 Kinrooi
België

[email protected]
+32 89 70 16 62

Title Image

Over B:hard

Experienced and Friendly

OVER B:HARD parket

Een Zweed, een Oostenrijker en twee Belgen zaten in een après-skihut. Het begin van een goede mop? Veel beter: de start van een unieke samenwerking. We zetten er een boompje op over onze gezamenlijke passie: hout. En hoe we dat wonderlijke natuurproduct beter konden afstemmen op de eigentijdse bouwnormen.

De rest is geschiedenis. Zes jaar en veel intensief onderzoek later is B:hard klaar voor de toekomst. Een vloer die sterker, duurzamer, warmer, veiliger én goedkoper is dan al de rest. Uit het allerbeste hout en 100% duurzaam beheerde bossen gesneden. Meesterlijk en ongezien. Tot nu. Ben jij klaar voor een nieuw tijdperk?

B:hard team

WORK HARD, PLAY HARD

Die ochtend in de bergen werden we wakker met een houten kop. Maar eentje boordevol plannen. Het typeert onze aanpak. Lachen als het mag, werken als het moet. En omgekeerd. Altijd met twee voetjes op de grond. Liefst parket.

EEUWEN TRADITIE, TONNEN ERVARING

48
Geen geheimen

Hout heeft al sinds 1974 geen geheimen meer voor Frank Janssen. Samen met zijn vader en broer bouwde hij een parket- en schrijnwerkbedrijf uit. Met zoon Kobe staat intussen al de vierde generatie aan het roer.

44
Overname

De appel valt niet ver van de boom. Dat geldt ook voor de Vlaamse aannemer van het jaar: Tim Vandewinkel. Hij nam het in 1978 opgerichte interieurbedrijf van zijn vader over en ging in 2016 de samenwerking aan met Frank.

400
Compleet

Vaste leverancier en familiebedrijf Stöckl Parkett maakt het triumviraat rond B:hard compleet. De Oostenrijkse parket- en fineerproducent beheerst al vier eeuwen lang de kneepjes van het vak.

B:HARD: ZACHT VOOR JE PORTEMONNEE

Je bouwt maar beter energiezuinig. De kosten voor aardgas en elektriciteit gaan door het dak. Besparen op verbruik is een goed idee. Vernieuwende oplossingen en out-of-the-boxmaterialen een nog veel beter. Zoals een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en -koeling. B:hard past perfect in dat plaatje. Omdat onze vloeren evenveel warmte doorlaten als een tegel. En bovendien goedkoper zijn dan traditioneel parket.

So, what wood you choose? Op eigen houtje door alle details?

“Vriendschap en ondernemen gaat niet samen, zeggen ze. Wij geloven van wel. Net door onze hechte band en gezamenlijke liefde voor hout ontstond iets unieks.”

“Zóveel voordelen ten opzichte van traditioneel parket. En toch vertaalt zich dat niet in een hoger prijskaartje. Integendeel. B:hard is goedkoper dan andere houten vloeren.”

“Bij elk van onze familiebedrijven ging kennis van generatie op generatie. En blenden we die expertise met nieuwe technologieën. Zo bouwen we met eeuwenoude tradities aan een betere toekomst.”

Afspraak maken