Skip to main content

We waren op zoek naar hoogwaardig parket dat lang meegaat, en daarom was het een logische keuze om te kiezen voor B:hard in ons hele huis. We werden aangetrokken door de prachtige traditionele uitstraling van de Visgraat Style Diamant, die perfect past bij onze interieurstijl.

In onze zoektocht naar duurzaam parket, hebben we verschillende opties overwogen. We wilden ervoor zorgen dat de vloer van ons huis bestand was tegen dagelijks gebruik en een langdurige investering zou zijn. Bovendien wilden we parket dat mooi zou blijven, zelfs met onze kat die door het hele huis rondloopt. Na uitgebreid onderzoek en advies van experts, kwamen we tot de conclusie dat B:hard parket aan al onze eisen voldeed.

Het parket van B:hard staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Het is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen vlekken en slijtage, waardoor het perfect is voor intensief gebruik in een huishouden met huisdieren. We waren erg onder de indruk van de resultaten van de test die we thuis hebben uitgevoerd met een klein stukje parket. Het bleek zeer resistent te zijn tegen vlekken en krassen, waardoor we met vertrouwen voor B:hard kozen.

Nu, twee jaar nadat we het parket hebben laten leggen, kunnen we met trots zeggen dat het zijn belofte waarmaakt. Er is nauwelijks sprake van slijtage en de vloer ziet er nog steeds prachtig uit. We zijn zeer tevreden met onze keuze voor B:hard parket en genieten elke dag van de tijdloze elegantie van de Visgraat Style Diamant in ons hele huis.

Foto’s door www.vincentgorissen.be

[foogallery id=”11757″]