Skip to main content

We waren op zoek naar warm, gezellig en kwalitatief parket dat perfect zou passen bij ons strakke interieur. We zijn heel tevreden dat we voor B:hard hebben gekozen.

Bij het ontwerpen van ons huis wilden we een warme en gezellige sfeer creëren, en warmere kleuren parket waren een trend die we graag wilden volgen. Het Crack Kristall parket uit het ‘Crack’ assortiment sprak ons direct aan vanwege de rijke textuur en de warmte die het aan de ruimte zou toevoegen.

Het moderne interieurontwerp van ons huis wordt versterkt door het levendige karakter van het parket. De warme kleur zorgt voor een uitnodigende en gezellige ambiance, waarin onze kinderen vrij kunnen spelen en genieten van de ruimte. Het parket is niet alleen duurzaam en van hoge kwaliteit, maar het draagt ook bij aan de esthetiek van ons huis.

Nu, na een paar jaar van dagelijks gebruik, kunnen we met volle tevredenheid zeggen dat ons Crack Kristall parket zijn belofte heeft waargemaakt. Het blijft er prachtig uitzien en heeft nog steeds die warme en gezellige uitstraling waar we naar op zoek waren. We zijn zeer tevreden met onze keuze voor B:hard parket en genieten elke dag van de tijdloze schoonheid en de toegevoegde gezelligheid die het parket aan ons interieur biedt.

Foto’s door www.vincentgorissen.be

[foogallery id=”11748″]