Skip to main content

Over smaken en geuren valt niet te twisten. Te licht, teveel noesten, net niet de juiste kleur, … En plots zie je ‘m. Die ene vloer zie je direct bij jouw thuis liggen. Je bent al aan het wegdromen over passende meubels en je ziet je kinderen er al met een brede glimlach op spelen. Kortom, de perfect match!

Zo gemakkelijk – en snel – gaat het selectieproces helaas niet altijd. Een vloer is een belangrijk onderdeel in je woning. Het creëert karakter, schept een bepaald gevoel en moet bij je passen.

Het kan dus wel eens voor wat keuzestress zorgen. Daarom hebben we een aantal aandachtspunten opgesomd die je kunnen helpen bij het kiezen van de perfecte B:hard houten vloer voor jouw interieur.

Bij het kiezen van een B:hard houten vloer kan je best letten op:
– sortering
– noesten
– kleur(schakering)

Ben je op zoek naar een strakke moderne vloer? Dan kies je best een houttype met geringe sortering, weinig kleurschakeringen en zonder noesten. Mag jouw houten vloer net wat meer karakter en gevoel brengen in je leefruimte? Kies dan voor een levendige sortering, onregelmatige look met noesten en scheuren. Zo creëer je een landelijke doorleefde uitstraling.

Laat je verrassen door onze collectie. Neem contact op met de dealer bij jou in de buurt voor meer info en keuzehulp.